Diagnose

Professionele en effectieve storingsdiagnose! Uw auto geeft een storing aan en u weet niet wat er aan de hand is? Kom in dat geval langs bij Bosch Car Service Nico Konijn of maak hier een afspraak.

 

Een foutcode

in het geheugen vertelt zelden het hele verhaal van een storing. De ene storing kan de andere veroorzaken, zodat wij mogelijk niet het onderliggende defect detecteren. Bij Bosch Car Service Versteegen  weet we hoe wij de foutcodes moeten interpreteren en vervolgens verder moeten zoeken. Hiervoor maken we gebruik van de diagnoseapparatuur en -software van Bosch. Hiermee kunnen we alle merken en modellen auto's snel uitlezen, dus ook die van u.

 

Altijd de beste oplossing

We streven er altijd naar om u niet nog eens te laten terugkomen met dezelfde foutmelding. In één keer doordringen tot de kern van het probleem is altijd voordeliger dan meteen maar onderdelen vervangen. Uiteraard overleggen we altijd met u wat we hebben gevonden en wat de mogelijkheden zijn voor reparatie. We proberen daarbij steeds naar de beste oplossing te zoeken.